Vad kan man ha för mycket av och vise versa

.1  börjar med pengar.kan man ha för mycket utav det? man aldrig ha för mycket det. kan inte komma på en negativ ska med att ha för mycket pengar. och den som tycker annat ljuger eller har en tomte på loftet, vilket är ganska passande dessa tider.

.2  kan man ha för mycket saker i frys/kylen? oooh ja! städade ur kylen för ett litet tag sen. och det här är sant, över fyra fulla ica kassar med massa skit slängdes. så det kan man värkligen ha för mycket av! men det var väldigt intressant att göra. man hittar väldigt mycket konstigt.

.3  kan man ha för mycket fiske saker mån tro? nä! oväntat va? det kan man faktiskt inte, för vad många inte fattar så kan man i stortsett ha olika saker till allt man fiskar så det gäller att bunkra upp med så mycket skit som möjligt. för man vet aldrig när man behöver det. om man är enbart flugfiskare som enbart fiskar fettfenor aka inte så fiske intresserad på riktigt, så gäller detta inte er. ni kan istället kombinera erat fiske"intresse" med något annat, så som frimärken eller varför inte det vågade spelet innebandy?

.4  kan man ha för mycket minitomater från netto kanske ni undrar? där är svaret nja. det beror ju på konsumtion och efterfrågan. dom finns ju inte för evigt tyvärr, utan som all annan frukt så blir den röten. vi handlade ju på oss ett gött litet lager för några dagar sen, tror vi hade sex eller sju förpackningar. men det är nog bara ett packe kvar tror jag. man kan ha väldigt kul med dom...

.5  molly hår då? tuff fråga. tycker väldigt mycket om den där voffsen. så jag får väl säga nej på den. även om det inte är gott att vakna med munnen full i hår. och nej!!

.6 hc kan man vara där för mycket mån tro? ja säger jag. och nu sitter ni och tänker att jag snackar en massa skit. men varför tror ni att jag inte har varit där dom senaste sommrarna och åven vårarna? jo för att jag har känt att det blivit för mycket och chekat ut. och det enda som är respekterat för att inte gå till danspalatset är ju att va portad. so what to do? jo fixa en portning. så är det.

.6  julmat? kan inte bli för mycket. är det jul ska man fan äta så mycket man vill. tycker man inte om julmaten ät det du gillar, bara du äter så mycket du orkar. gammal som ung, tjock som smal ät allt vad ni kan. fan vad gött det ska bli!!

.7  kan det bli för mycket snö tro? nej inte en chans, eller ja det beror på när det är snö. behöver ju inte snöa efter mars. men till dess får det snöa hur mycket som helst. ju mer desto bättre!

.8  för mycket lök i maten då? NEJ!

.9  kalle anka på julafton kan väl aldrig bli för mycket? jo som fan. älskar julen men jag är så himmla trött på det programmet. tror faktiskt inte att jag har kollat på det dom senaste 2 åren. men dom som gillar det får gärna titta så ögonen blöder.

.10 sömn? kan det bli för tok för mycket av. är så trött på att sova. men det är ju så himla gödigt att ligga kvar när man egentligen borde gå upp. brukar ju alltid ha dom bästa drömmarna då oxå. märkligt. men det får bli ändring på detta beteende!


/UNO kungen jr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0