Inte en aning

har inte en jävla susning om vad jag ska skriva... saraH ville äta tacos i dag. hon tycker inte om tacos. jag tycker heller inte om tacos. men efter som vi är ganska konstiga människor så gick vi narurligtvis och handlade en massa tacos skit.  blandannat en ny häftig taco kryddmix till köttfärssåsen. det skulle vi absolut inte gjort. när vi provsmakade köttfärsen så smakade det äcklig korv. BLÄ! men eftersom vi är ganska skapliga kockar så styrde vi upp det från skit äcklig till ätbar. så köp INTE chili och vitlöks kryddmixen. och om det är någon som tycker om den så är ni väldigt konstiga. japp och när allt var klart så sätte vi oss till bords och tryckte i oss tacosen som vilken yber svensk barnfamilj som helst. och vi tyckte faktiskt att det var lite gott.

GRIS
vi har även varit och kollat på grisen. den hade inget huvud. stackars han eller hon (kollade inte så nogrant) . saraH trodde den vägde 507 kg ?? själv vet jag vad den väger för jag har bott på landet och där bor det oxå grisar. den väger 67.3 kg . så om någon gissade det, grattis :)

BAKFULL
ja som sakt igår var vi ute och missade allt. jävligt dålig tajming. men det var faktiskt mitt fel så jag tar på mig det nobel som jag är! fast det är ju alltid trevligt att prata med familjen werner. så vi fick sitta utanför det otroligt flådiga Hc och vänta på att folk skulle komma ut så vi kunde styra upp en efterfest. och efter en stund med olika fulla människor ( fick för övrigt lysande kritik av en skarpsynt läsare av våran blogg) så träffade vi rally fritte, som ställde upp på efterfest. så vi gick hem till han och drack whisky och tittade på rally vurpor. otroligt intresant! fast han blev så trött så vi gick hem. väl hemma dukade vi upp ett litet julbord som vi mumsade i oss. sen gick vi och la oss. när jag vaknade vid halv tre snåret(skäms för det, var knapt full) så fick jag tydligen inte va närmare saraH än en meter. jag luktade tydligen inte så gott. och jag var så jävla törstig men jag ville bara ha fil eller oboy . men fil hade vi inte och oboyen var slut. men som tur är hade saraHs snälla mamma skickat med oss chokladpuddingspulver. så det blev till att blanda det och dricka som oboy. riktigt bra faktiskt. rekomenderas starkt! nä nu är jag tom på saker att skriva om. så nu ska jag gå och kolla på den fantastiska filmen D- war . måste ju bara va bra med tanke på det coola omslaget!

tack för idag / pepparkaks byggaren

Gamla goda tider

Finns en tjej som inte gillar mig särskilt mycket. Finns säker flera men just den här har jag idag kommit på varför kan jag tro.Är visserligen inte bara mig hon inte ycker om utan det verkar vara mig och alla (speciellt tjejer) som vill umgås med mig för då måste dom ju vara ganska dumma. Har trots detta några gemensamma vänner (killar). Som jag diskuterat med varför hon har nått emot mig fast att vi aldrig pratat med varandra. Sen idag slog det mig. När jag var nio år, och hon åtta. Så snodde jag henne pojkvän! Eller ja, han frågade chans och jag visste väl mer eller mindre inte om att han gjorde slut med henne efter att jag svarat ja. Han väntade liksom med att göra slut för att ha en reserv troligen. Haha, nu ve jag ju inte, finns säkert tusen andra anledningar till att hon valt att inte tycka om mig. Men eftersom vi inte känner varandra känns det svårt att tro att ett sådant ytligt hat inte har någon bakgrund. Så kanske att detta är en del av det hela. Hon var trots allt väldigt kär i honom på den tiden. Så kär som man bara kan vara när man går i grundskolan och ritar hjärtan på handen och en pil in i handen där det står hemligt/Skit i det du!
Vet att hon hatade mig då, men sedan gick det några år utan problem, fast sen kom självklart tonåren och hon blev en tuff tjej. Men jag hade glömt bort detta lilla problem som uppstod i lågstadiet, och kunde för allt i världen inte förstå vad jag gjort.
Men idag då kom det tillbaka.
Kan även tänka mig varför vi de få gemensamma vänner vi har är killar. Hon kanske vill hämnas? 
What goes around, comes around, tänk på det ni!


Ja det var bättre förr!

Hoppla

I Lördags var vi alltså hemma hos min Mamma Christina och bakade pepparkakor och passade Joy, en nioårig lite kille. Vi hann även med att gå på Julmarknad i ca tre minuter skulle jag gissa på, där vi fick glögg i ett rum som troligen skulle inge en känsla av jul, men det blev mest en konstig källare med porrfilms-inspelnings-känsla över sig. Där det satt en massa barn och mor-o-farföräldrar. Jag gick även och hoppades på att Christofer skulle spilla sin glögg på någon annan men det slutade med att jag spillde ut min egen på migsjälv. Sen hyrde vi film, där båda somnade och Joy väckte med sång. Mycket bra, Sen bakade vi världens finaste pepparkaaks hus. En timmerstuga, men idag fick jag ett sms av mams där det stod att godiset på huset smälter så vi måste göra ett nytt, men det gör väl inget för det var ganska roligt, jag fick bl.a chansen att bränna Christofer med smält socker och det ansågs vara en olycka............
Seen åkte vi hem till Åmål, där vi gick till hörnan för att missa Hc, sen gick vi hem till Fritte, fick Whiskey och kollade på rally.

Nu är Vi hemma och kollar på hästhoppning, eller ja, mannen i huset gör det. För någon dag sen låtsades han vara cool och sa att han tyckte det var skittråkigt, men nu kollar han och jag sitter här.
Däremot förut när det var Paradise Hotel som han säger sig tycka är skitbra, då satt han vid datorn och spelade Café World.

Glädje

Joy, honom träffade vi idag hemma hos min kära Mams, han är världens bästa 9 åring. Har många roliga saker att berätta om honom från idag, men ni får nöja er med en idag.
Satt i bilen påväg hem. Pratar om allt möjligt och kommer in på ämnet bilar. Jag frågar honom om han gillar bilar,
Joy - ja fast bara vissa bilar....
(Sitter här och väntar på kommentaren sportbilar, snygga bilar etc, ni vet vad jag tänker på.)
Joy- Sånna som drar lite bensin, som denhär ungefär (Mammas Toyota Yaris) den drar inte så mycket besin.
Och våran den går på diesel och drar inte så mycket.
Frågade då istället om han gillar miljön, svar Ja!

Vilken unge på nio år gillar bilar pga miljöpåverkan? Han var iaf det bästa på länge!

Att vara snygg är viktigt.

Dålig uppdatering, vi har varit bortresta, vi lovar att berätta om detta imorgon.

Rolig anekdot om Christofer!
När Christofer var lite ville han jätte gärna ta hål i öronen. Men han vågade inte. Fegt tänker ni, det gör ju inte ont, lite får man väl tåla. Men nej, det var inte smärtan som var ett problem. Det han oroade sig för var att han var så jävla snygg. Och han ville inte förstöra det. Han ville vara snygg resten av livet, och om det blev fult med örhängena ville han ju inte gå runt med två små fula hål i örat.
Men nu sitter han iaf här med Bling Bling, det gör inte jag.

Hur mycket kan man missa?

Har varit inne på facebook och kollat angående freak kitchen ex antal gånger. Har kollat vilka som ska komma, vilka som inte ska komma, vilka som jag gör velar etc etc etc etc. Minst tio gånger har jag nog hamnat där! Och Idag!! upptäcker jag att det är idag. Det gäller att vara förberedd.

Idag har vi matat ankor!
Eller ja, Christofer matade ankor, jag matade fiskmåsar en bit bort så att ankorna skulle ha en chans. Tycker att det är ganska tråkigt att dom inte uppskattar när man matar dom. Eller ja, under tiden verkar dom väl ganska glada. Men efteråt skriver dom bara efter mer. Inget tack inte. Jag kan ju prata deras språk så jag vet att det dom säger är mer, inte tack!

Tips! Ska ni mata fiskmåsar. Kasta upp i luften, skitbra på att fånga det är dom! mycket roligare än att kasta i vattnet och se dom bråka. Orsakade visserligen lite krockar, men där får dom skylla sig själva för jag sa en åt gången, högt, flera gånger.

Tips2! Ska ni mata ankor men inte har någon som kan mata fiskmåsarna längre bort, så kan ni kasta under bryggan. (För ni står ju på en brygga.) Fiskmåsarna är mesar när det gäller att flyga under dom. Dock får ni inte se dom äta maten. Men vem vill det.


Brunt

Jag gick upp för att delta på mysfredagen. Vad fick jag. En snusfläck på tröjan eftersom Christofer somnade och låg och dreggla på den. Mysig kille!




Edit till Julkort.
Julkorten kommer vara handgjorda. Har ni något eget önskemål på vad som ska pryda erat julkort kan ni skriva till det med adressen.


Julkort.

Vill du ha ett julkort?
Skriv namn och adress så lovar vi att det kommer komma ett på posten inom en snar framtid.
Namn är dock inget krav. Men då får du förvänta dig att bli kallad alla möjliga saker.




Grattis

Daniel Bäckström är vinnaren!!
Kirurgen är pojkens mammam! Självklart.
Dock är vi tjejer samma sak som gud i princip så personen som sa det får ett halvt poäng.
Har fått svar på denna gåta i form av allt från att det är pojkens farfar, biologiska pappa till att han är adopterad av bögar. Dock brukar de flesta behöva en ledtråd. Inte bra!

Favoriter i repris!

ja då har man tänt ljus och gjort glögg i onödan. här försöker man göra det lite mysigt varje jävla fredagsmorgon. men vad är tacken?? jo en flickvän som ligger kvar i säng jäveln och inte går upp. och skulle hon mot förmodan kliva upp så är glöggen kall och ljusen inte så mysiga eftersom solen just berikat oss denna morgon. men vad kan jag begära av en tjej som jag är tillsammans med som är kär i två andra. varav en är en tjock skägg korv. men ligg kvar i sängen och dröm om dom du, så sitter jag här själv och fantiserar om att du är med mig här och myser.

/den övergivne


Gå och lägg dig.

Jag har varit kär två gånger. En gång i Ryan Dunn, min ungdomskärlek. Who can blame me, han är ju alla 14-åriga flickors dröm. Sen Hetah Ledger.
Som samma år som jag planerat in bröllopet, som skulle äga rum så fort jag fyllt 18 och precis innan han fyllt 28. Det ville han väl inte och dog.
Men Westlife, dom har inte ens varit med på ett litet hörn av världens största karta.



Gud, Helt fel svar. Eller ja, haha. Svaret kommer imorgon på gåtan. Gissa på!

Skräll !

Vet inte i vilken fantasibubbla du lever i sötnos?! om inte jag missminer mig så svarade jag rätt ganska så omgående?? och har för mig att du mumlade något om att det gick snabbat och du är inte lika dum som andra. sen att jag inte kom på det rätta svaret när du frågade vid ett senare tillfälle har ju inget med det att göra. har man tex gjort en hole in one en gång men misslyckats varenda gång man spelat golf efter det så har man ju fortfarande gjort en.

westlife  ♥

upptäckte idag att kokoärta aka saraH tydligen är ett super fan av just westlife. dom skulle tydligen va med på förkväll idag berättade hon med ett fantastiskt stort och brett leende och nästan en darrande röst. och så äntligen entrade dom förkväll och saraH sken återigen upp som en  soluppgång och trånande blick. tv höjdes och det spanades på dom gammla flick idolerna så det stod härliga till! så tydligen har det lilla flick hjärtat inte bara dunkat för Ryan Dunn en gång i tiden utan även Shane Filan, Kian Egan, Mark Feehily, Nicky Byrne, och Brian McFadden. så för några år sedan så var det nog inte bara skatepunk som strömade ut ur högtalarna på flickrummet. utan också en del boyband. såååååå söööööööööööt

allt för idag / en som oxå gillar boyband men mer backstreet


Antingen kan du eller så är du RIKTIGT dum. Som Christofer och Robin Blixt.

En far och hans son bestämmer sig en solig dag för att åka till stranden. De packar bilen och ger sig iväg. När det enbart är en kilometer kvar råkar de ut för en olycka. Ambulansen kommer och de förs båda till sjukhuset. När de kommer fram visar det sig tyvär att Pappan avlidit, men pojken har fortfarande en chans, han måste dock genomgå n operation. Men när han rullas in på operationsbordet så säger kirurgen såhär:
Jag kan tyvär inte operera dethär barnet, för det är min son. Vem var kirurgen?

Fråga Coffe


Tipps på bra saker

punkt 1 .
 Har du ingen mat och är jätte hungrig?
 svar: ät chips! kanon bra. lätt köpt, gott hyfsat billigt (10 kr för pringles på ica, rena rånet!) och man kommer garanterat äta upp allt. och då blir man mätt.
 
punkt 2 .
  
  Vad ska jag köpa för julmust undrar du?
  svar: vad du än gör! köp inte harboe julmust. utan lägg till en femma extra på apotekarnes. även om man får mer än dubbelt så mycket must för det priset om man köper harboe. för den oerhörda besvikelsen man får uppleva när man ska ta sig en kulnk av den musten kan man inte sätta en prislapp på.

punkt 3 .
  Du coffe som är så vis, om jag bestämmer mig för att börja träna fast inte gillar att träna med annat folk hur gör jag då?
  Svar: det beror på vad du är ute efter. vill du bli grov som sylvester. ja i sånafall köp en träningsbänk och hantlar. det kan du träna det mesta med och man slipper allt jobbigt gymfolk. man kan köra när det passaren själv oxå och man behöver inte vänta på någon som håller på med det du ska köra. man behöver inte heller äta massa konstiga proteiner, kreatin och annan skit. för det här träningssättet gäller det pizza, chips och annan hyfsat fet mat och alkohol. oftast tappar ju gym killarna musklerna märkligt snabbt förmodligen för att det bara är vatten. kolla magnus samuelsson. inte fan tappar han sina muskler! och vart tränar han? jo hemma! världens starkaste man, behöver väl knappast säga mer. jo om man har en bil så är det ett bra kompliment till hemma gymet om man tänkt sig ett gött benpass. men kom ihåg! man måste ha någon som styr!!

punkt 4 .
  Hur gör du när du duschar smartis?
  Svar: jo jag gör som man ska! vilket inebär att man sitter ner och kopplar av. inget jävla stående, det går fet bort. för det första om man ska stå upp och få vatten över hela sig, så blir det för mycket vatten i ansiktet och det blir även för varmt i ansiktet samtidigt som det blir för kallt på nedre delen av kroppen. är man en lång duschare oxå så kan man bli trött i benen med. men genom att man sitter ner så slipper man allt detta. vattnet blir lagomt fördelat över kroppen och värmen blir mycket jämnare. sen slipper man bli trött i benen viket är ett plus.

punkt 5 .
  Om man ska fiska i en bäck, vilket tipps skulle du ge då?
  Svar: äg mer än ett jerkspö.

punkt 6 .
  Om man köper julsinka, hur ska jag göra för att slippa öppna påsen och ta bort nätet, den äckliga gelen som kan bli, laken, skinnet och sen putsa bort det mesta av det cm tjocka fettet. vad tycker du vackre man?
  Svar: om du inte har flickvän, skaffa en! om du är ett hopplöst fall fast du har läst the game 37 ggr eller bara inte tycker om tjejer om du är kille (finns såna killar faktiskt. vet faktiskt någon) så får du väl be mor din! och om inte hon älskar dig och vill hjälpa till så får man helt enkelt ge fan i att köpa en skinka. eller hålla tummarna på att man blir bjuden på julmat på julafton. men om nu inte din mamma har ställt upp innan med skinkan och det så kommer du förmodligen inte heller få komma hem till mamma eftersom hon inte älskar dig. fast företag har ju ofta julbord oxå men det finns ju nästan inga kvar så det blir väl tufft att lyckas få någon jävla skinka på det sättet oxå. skulle dock kunna hyra ut saraH för arbetet med skinkan. men i denna lågkonjuktur  så lär det ingen som har råd med det. för hon är jävligt dyr. så bättre lycka nästa jul om det skiter sig i år.

ja det var allt för idag. hoppas ni få som läser lärt er något / den vise mannen


Mycket bättre än eran julafton

Idag har vi gjort julskinka. Dålig stil av oss kanske att starta julen innan det ens är samma helg som första advent. Men vad fan. Lista på vad som redan är gjort:

  • Christofer har ätit sill
  • Vi har druckit en hel del glögg. Provat i princip alla smaker som kommit i vår väg
  • Som sagt, Julskinka
  • Ischoklad
  • Christofer tål inte potatis (klen) så han brukar få annan mat på julafton som vi har ätit
  • Vi ska göra pepparkakshus denna veckan

Dock anser vi att det är en bra sak, för nu slipper vi bli besvikna på julafton. Tänk om vi hade köpt en äcklig glögg. Nu vet vi vilken vi vill ha.
Ja, gör man saker man inte får behöver man väl en ursäkt. Det är våran. Vår jul kommer bli mycket bättre än eran för vi vet vad som behövs.


Robin får vänta.

Robin, din del kommer sen. Han måste stå framför spegeln ett tag nu först.

Idag har vi samlat vuxenpoäng. Jag hatar att göra det. Varför skulle jag vilja ha sånna? Men bor man med en gammal man har man inte mycket val. Vi har nämligen varit och slängt glasflaskor i återvinningen. Vi hade mer sprit,glögg,vin och andra flaskor av olika slag än det atal helger vi har bott i denna vackra lägenhet. Detta trots att vi städar ut det mesta varje söndag!! Så har jag tur räknas det som att vuxenpoängen försvann där.

Jag går hela tiden och undrar vart molly är. Har även ropat på henne en gång vilket Christofer missade som tur var. Till helgen ska jag baka pepparkakor. Gillar inte sånna. Eller jo lite, under jul självklart. Men jag älskar att baka dom!! Så länge jag får baka som jag vill. Jag tycker verkligen inte om att kavla ut, trycka tusen likadana som man sedan ska bjuda på. Jag vill göra egna. Ska göra världens snyggaste pepparkakashus iår. Lätt!

Nej, nu är det världens sämsta program på tv:n. Ska kolla på det. Ska försöka hitta likheter mellan de gamla gubbarna och Christofer så jag har nått nytt att reta honom för idag. Dock kommer jag slå honom hårt på uno sen. Så det behövs kanske inte. Men det kan vara bra att ha i bakfickan.

I år är julafton den 24 december. Nu undrar ni kanske varför. Då är ni dumma.

Intervju med Christofer Bäckström. Han som tror för mycket, men vet för lite.

  • Hur gammal är du?
    25..

    Följdfråga: Är det så gammal du känner dig eller är, och lovar du att tala sanning i denna intevju?
    Typ.. Jag ska svara så ärligt jag kan.
  • Tycker du ofta synd om dig själv?
    Ja ganska. Men enbart för att det är synd om mig. Just nu har jag exempelvis fiskeinflluensan. Jag har varit tvungen att vara ute och fiska vilket jag älskar och Sarah har lagat mat åt mig varje dag och köpt mina favoritchips. Denhär helgen har varit riktigt jobbig..
  • Gillar du hästar?
    Ja jag tycker om hästar för att man kan rida på dom. Jag gillar att rida. Speciellt stora mörka saker. Tolka det som ni vill.
  • Är du eller Sarah bäst? Ge exempel på varför.
    Vi är bra på olika saker, fast jag är lite bättre på allt. Uno t.e.x Som till stor del avgörs av slumpen. Vem vet mest, där sarah nästan aldrig deltar och jag svara Hail. Vem vill bli miljonär.. det var väl det..
  • Hur många böcker har du läst?
    Öum.. det beror på vad som räknas som böcker. Läser mest fakta.

    Följdfråga: Som är längre än 289 sidor.
    1.

    (här sa han senare fem för att det lät dåligt med en, jag bad honom nämna en bok han läst, och där föll han.)
  • Varför tror du att du är smart?
    För att jag har fått en stående inbjudan till mensa   
    (Problemet är att han misstar mensa med klubben som mäter iq, och hans stående inbjudan är till mens Ah. Tjejklubben som mäter hur mycket poäng du tar i att bete dig som en tjej med pms.)
  • Vad tycker du om bajs?
    Ah när man sitter och bajsar tycker jag om bajs. Och älgbajs för dom kan man ha krig med. Och kobajs för där finns det alltid mask när man ska fiska.


    Har du någon framtidsplan?
    Hehe.
    Jag ska gifta mig med Sarah och skaffa åtta, nej nio barn. Fem tjejer och fyra killar. Sen ska vi flytta till afrika och missonera.......... jobba som missonärer för pingstkyrkan.

    Eller vinna på lotto, fast det spelar jag inte så det blir svårt. Ser även fram emot julafton
  • Vad händer på julafton då? och när är det?
    när julafton är?? .......        24 december.
    Man går upp, äter en mysig julfrukost, sen dricker man glögg, och sen öööh väntar man på att vad heter det man..  på att kalle anka ska ta slut. fast det kollar jag inte på dom två senaste åren. Är för cool och vuxen för det. Sen äter man den himla goda julmaten. Sen dricker man mer glögg och grejer så man blir småfull och sen myser man bara, och kanske går till hörnan.
  • Vad tycker du om speglar? och varför tycker du så?
    Jag tycker om speglar. Och speglarna tycker om mig. Det är ett bra tidsfördriv, och så är det aldrig fel att se någonting som är fint.
  • Berätta om hamburgare.
    Love it.... Världens fjärde... nej femte bästa uppfinning efter 1. Tv 2. Datorn.. nej. 2 Fiskegrejer. 3 Internet och datorn. nu blev det konstigt. 4 Mig själv och 5 hamburgare. Den bästa maten som någonsin har gjorts. Jag skulle kunna leva på det resten av mitt liv.Så länge det inte är från sibylla. Blä.
  • Ditt drömjobb?
    Lyxprostituerad. Det är en kille som ligger med rika kvinnor för 50 000 kr gången.
    1xdagen 7 dagar i veckan.
    (Det är allt han orkar pga åldern)





Jag tycker om speglar. Och speglarna tycker om mig.
Det är ett bra tidsfördriv, och så är det aldrig fel att se någonting som är fint.





Edit. Allt i kursiv text är tillägg av mig. Måste nog skriva det så han inte tar illa upp och tror att folk får fel tankar om honom. Som om dom inte redan hade det. Eller kommer få det ändå :)




Min slutsats efter denna intervju är att jag inte förstår varför jag är ihop med honom.
Man kan skratta åt honom men knappast med.


Vad ska jag göra??

Är ensam hemma, med Molly. Men hon ligger bara och är blöt och lerig på en handduk så henne kan man inte göra mycket med. Kolla på iof. Men hon ligger i hallen. Och jag vill inte stå i hallen och kolla på Molly, även fast hon är ganska söt och luktar blöt vovve.
Jag ska flytta snart har jag bestämt mig för. Det är inte bra att sitta ensam hemma och leta utbildningar på nätet. Finns allt för mycket roligt. Men man kommer ju någonstans iaf. Typ. Försöka ska jag iaf. Ska försöka få med mig Julia. Hon är förhoppningsvis ganska på!

Här har ni dom. Jullan och Mollan.


Piraten


Bättre tider.

Vadå påhopp..
Blä, idag är en dålig dag. Jag har lovat att stanna hemma denna helgen och jag kände redan i onsdags att jag skulle tycka det var jobbigt. För nu kommer jag bara sitta hemma och kolla på tv. Och jag hatar att kolla på tv. Det är nog en av världens sämsta uppfinningar. Det skulle vara okej om den bara funkade tre timmar om dagen så man enbart kollade på det man tyckte var ganska roligt. Men nu förstör den bara. För hade den inte funnits hade man tagit tag i att göra saker. Nu sitter man bara där och väntar på bättre tider som inte kommer. Eller jo, mina bättre tider kommer den 4 december. Då blir jag lycklig, oavsett tv eller inte :)

Min mamma är minsann ute på äventyr. Det vill jag också vara. Hon reser runt i sverige och raggar killar, eller ja, träffar sin kille kanske man ska säga. Men  ah..

verkar inte som dina plumpa på hopp gillas av allmänheten...

så måste det ju vara. det är iaf min tolkning av det usla resultatet av hur tråkigt lite läsare det är här.

varför ligger du fortfarande och sover för? har suttit här med molly och ropat på dig i snart en och en halv timme. kul! det är inga problem säger du. säg bara till mig ordentligt. som mamma gör. inte så där som du brukar göra.
vilket är väldigt sött.snällt och kärleksfullt. nä vem vil bli väckt på det viset. måste ju vara bättre att bli tillsagd som en lumpare... men det funkade ju tydligen inte det heller. vet inte om det blir så mycket fredagsmysnyhetsmorgon utan dig älskling, men mollan försöker och gör så gott hon kan. hoppas du sover gott och att det inte är mörkt när du vaknar.


såg precis high shcool musical reklamen på tv. alltså ,va fan! folk som går på den skiten borde fan få ett klippkort hos någon väldigt väl utbildad och legitimerad psykolog.
och nu börjar maulo... där räker inte orden ens till. gud hjälpe mig!

nä nu får jag väl gå och försöka väcka denna arma människa som ligger och sover, för nu har jag riktigt tråkigt. omm det är någon som har bra väckningstipps så är det mer än välkommet. kanske inte blir så många med tanke på våra två läsare hahaha.
peace out /  den tråkigt morgon pigga


Försök inte ens..

Enda anledningen till att jag kollad på denna mycket givande film var för att förstå mig på min kära vän bättre.... Obs! här syftar jag inte på att hans föräldrar driver ett porrfilmsförlag och har utnyttjat honom sexuellt. Men en insyn i konstiga människors vardag gör att jag förstår bättre hur han tänker.

skulle kunna byta namn på bloggen till: elaka påhopp på min pojkvän bloggen

får nog börja ha mer koll på vad som försigår på denna sida, har nämligen märkt att den för tillfället bygger på massa osanningar och löngner! kan härmed dementera allt!! möjligtvis att jag svarade fel på villket land dom sökte och jag svarade ett namn. men det har med att göra med att jag inte var så närvarande just då. och förmodligen så var det väl någonting jag var tvungen att förklare för min kära och ack så söta lilla tös. för det är ju inte alltid lätt att behöva va frågesportsgeni och lärare samtidigt. nu vill jag absolut inte att folk ska få den uppfattningen att super saraH (som hon själv kallar sig förövrigt) är en dum tjej, för så är det inte, hon är den enda som har kunnat svara på vad ordet autodidakt är för något. nu kanske det är så att jag bara har frågat dumma mäniskor innan eller  mindre intellektuella perssoner. så kan det ju va ? men en troligen inte. för jag vill ju inte att mina vänner ska tro att jag tycker dom är tröga... för övrigt har saraH kollat på en mycket,mycket störd animerad dansk film om bla sexuellt utnyttjande av barn porr,horor,misshandel,mord, och massa annan konstig skit. tror hon tyckte den var ganska bra också. hmmmm. men hon har ju ganska konstig filmsmak vilket jag är mycket tacksam och glad för, för det har jag med. vi är två ganska sjuka och konstiga jävlar haha. nä nu är det hård laddning in för fredagsmysmorgon med äggmackor, tea och nyhetsmorgon. bra körv det! / den tydligen tröga men väldigt söta christoFer

Hail Christofer.



Christofer är skitsnygg i håret idag. Tycker jag har fångat det ganska bra.
Det är han när han kollar på vem vet mest.
Om ni inte förstod trots förklaringen.

Såhär har christofer bl.a svarat idag:
Richard Olsson - Från vilket land kom prinsen som den svenska prinsessan Astrid gifte sig med?
Christofer - Christian.

Bra tänkt, det landet har jag också hört talas om..... Möjligen det lilla myslandet i danmark, att han tänkte på det men sa fel. Men landet christian, nja.


Richard O -Vilken titel betyder ledare som bl.a Hitler tilltalades med?
Christofer - Hail.

Det är inte alltid lätt. Men han försöker.



Häromdagen satt vi och kollade på vem vet mest. Som vanligt. Frågan kom upp - hur långt måste du simma för att ta simborgarmärket? 100 m eller 200 m?
Christofer svarade fel och skyllde sedan på/berättade att när han var på badhuset med sin mams tog han bara om baddaren flera gånger. Alltså klarade han av att koka kaffe och doppa huvudet i princip. Men vad mer kan man förvänta sig av någon som tvingar sin spindelrädda tjej att rädda honom från spindlar?

De tre glada djuren.


Christofer suger. Han suger lika mycket som det gör när man får skitmycket bomull när man bara vill ha en liten bit, eller när man får tusen små bitar när man vill ha en stor. Ja ni har troligen samma problem och vet hur irriterande det är. Han har lovat ungefär tusen gånger att skriva. Men det gör han naturligtvis inte. Jag ska nog sparka honom ur bloggen. Nu måste jag ju visa en viss respekt mot honom och inte skriva exakt allt jag vill om honom. Men finns han inte här är han heller inget problem.
Jaja, jag vill iaf visa dagens konstverk. Det är jag och tre glada djur. En snigel, en hund med lång svans och en fladdermus med prickmun. Varsågoda!

Här har ni tecknet!



Tecknet på att söndagen kommer bli en bra dag om du inte har sppegelvägg.
Eller om ditt ragg från igår har spegelvägg...

/Yours truly.

Härliga härliga söndag

Jag hatar söndagar. Men inte av samma anledning som de flesta andra. I vanliga fall brukar folk vara bakfulla, ganska fula, lukta äckligt, trötta, fulla av ångest, inte ensamna, i nån annans säng. Ja ni förstår vart jag vill komma, de mår skitdåligt och har samlat sitt livs värsta erfarenheter i en skål och badar nu i den. 
Jag själv vaknar allt för ofta runt halv nio på söndagar och måste trippa runt på tå för att inte väcka alla dess odrägliga människor så att deras lilla chans till att skönheten ska förbättras inte störs. Jag måste då alltså sitta ensam och vänta på att livet i dem ska börja komma tillbaka. Detta händer väl efter ca tre timmars väntan. Då är det dags för mat. Gärna pizza, dagens enda chans till att komma ut och se hur världen ser ut just idag. MEN efter de fått i sig sin energikick, a.k.a fettbomb, så blir dessa små varelser oftast väldigt trötta igen och måste vila. Sen måste man sitta och kolla på film, för det finns ingen annan aktivitet som är passande för deras kroppar då de inte riktigt hänger med. Alltså måste jag återigen sitta tyst och stilla, inte för att jag gör det kanske men det förväntas av mig, precis så som jag startade dagen. Sen ska man kanske äta mat igen och sen ska man sova. Ska det vara kul? visst det är vilodagen men vad fan. Man får väl ta tag i kragen och göra något tänkte jag. Och vilket sätt är bättre än att göra det på andras bekostnad. Med andra ord menar jag då de som allt för ofta förstör mina söndagar. Det ska väl vara lika för alla? Får dom får jag. Här får ni några förslag på hur ni kan förstöra någon annans dag:

  • Börja redan kvällen innan med att ta hem en välidgt full person. Gärna utklädd eller avklädd. De har oftas bäst historier eller värst att berätta dagen efter så att man kan skratta högt åt dem och de får skämmas. Ett stort plus i kanten när det gäller dessa människor är att man kan skratta inombords, eller som jag, öppet, en hel del när man märker att de börjar fundera på hur fan de ska ta sig hem. De kommer vara illa tvugna att visa upp sig för alla hurtiga pensionärer, ungar med mamma och pappa och andra hälsosamma personer, när de nu är dags för deras walk of shame, då de i princip alltid har tappat bort både mobil och plånbok.  Viktigt! Kom ihåg att inte ha batterier på mobilen eller pengar löst så de kan låna något för att ringa taxi eller mamsen. Kolla ut genom fönstret och peka tydligt på dem när de försöker gömma sig för övriga världen.

  • Köp presenter till någon som de inte kommer kunna orka använda så du kan nyttja dem själv denna tråkiga dag. Du får tidsfördriv men även chansen att få igång dom blir större då de får... ja vad ska man säga, dåligt samvete för att de bara ligger där när du ansträngt dig... haha dom skulle bara veta tanken bakom!!

  • Det klassiska som att måla och tejpa och hälla vatten kan ni redan lista ut själva. Något som är extra bra är ifall man lyckas måla ganska mycket i ansiktet men så att de troligen inte ser det framifrån i spegeln.  De studerar oftast inte sig själva allt för mycket där en söndag då det inte är deras vackraste sida som visar sig då. Man kan därav ofta lycckas måla en del på sidorna så de inte misstänker så mycket. Målar du skägg kommer de leta upp och tvätta bort allt. Se till att ha detta gjort innan det är dags att äta pizza och berätta det sedan när ni sitter där bland alla pigga människor eller fördärvade ungdomar som klarat sig undan en attack.

  • Den enes olycka är den andres lycka! Mitt motto!!!
    Se till att göra det så jobbigt som möjligt för dem. Extra bra att utnyttja på morgonen då personerna är som värst då. Något de fått för sig ska få dem på bättre humör är en nikotin kick. Kanske letar de efter sina cigarette och tändare. Lägg tändaren så de måste krypa över och under så mycket som möjligt i ett rum. Och Cigaretterna så de måste klänga och klättra på ett annat. Men kom ihåg att berätta vart de ligger. Måste de leta ger de gärna upp och lägger sig under täcket igen istället. Deras kämparglöd är ju oftast inte på topp. Men har de en hint så brukar deras stolthet göra att det inte ger upp förens de hittat sakerna. Ännu roligare, om man har möjligheten. Är att exempelvis gömma cigaretten, och när de hittat den hålla fram tändaren så de kommer fram till dig sträcker fram den. Men oops, du kastade den till ett jobbigt ställe! Det är härligt att se hoppet släckas hos dem. Men som sagt. Stolthet gör att de fortsätter. vill man vara extra elak tar man den igen när de nästan precis fått tag på den och upprepar proceduren, tills det att man märker att bristningsgränsen är nära.

    Varsågoda! feel free to use it.
    Lovar att addera när jag utvecklat mina goda gärningar för er andra söndagspigga Drottningar och småpojkar.

Så gör inte jag, borde jag det?!

Nu ska han träna.. Här hemma. - Ska jag träna innan vi går och handlar eller efter? - Gör som du vill! .. bla bla bla. Han går iväg till träningshörnan... tror jag! Men tji fick jag. Eftersom han tränar framför spegeln, vilket de flesta killar gör när de tränar sina manliga överkroppar (ja vi har sett er), så gick han och rakade sig först. När jag ska gå och träna tar jag på mig dom mest slitna kläderna jag hittar, tvättar bort allt smink om det ens sitter där och kränger upp håret i en knut på huvudet. Dock borde jag nog ta efter hans metod och se så bra ut som möjligt. Jag menar, man tränar ju för att bli snygg, eller ja, inte enbart, men det är väl en del av det hela. Så varför då inte se så bra ut som möjligt för att heja på sig själv istället. Vem blir peppad av att se sig själv när man klätt ner sig istället för upp, om det nu inte är maskerad och du är uteliggare. Ibland, dock enbart ibland, så kan hans små fix vara bra att tänka på. Fast samtidigt som det kan vara bra att tänka på, Kan det vara jävligt roligt att reta honom för det!

Varför lärde jag mig att gå upp i tid?

Har alltid så länge jag kan minnas vaknat högst en kvart innan jag ska iväg, gärna fem minuter innan. Även på sudenten lyckades vi gå upp ca en halvtimme innan vi skulle iväg när alla andra(läs: de flesta söta flickorna.) hade varit vakna nån timme och gjort sig fina i håret.  Men dom senaste.. ja kanske två veckorna har jag gått upp när klockan ringer, tom ätit frukost och som idag kollat när det diskuteras vattenfall och kärnkraftsverk på tv.. Allt för att vara pigg och allt vad det nu är tänkt att man ska vara när man kommer till skolan. Även idag gick jag upp kl 07.00 och hade hunnit sitta en halvtimme för att precis gå och ta på mig kläder för att gå till bussen om ytterligare 15 min. Allt i god tid. Men idag, just idag, så hade Ida bestämmt sig för att försöka bli smart. Försöka luska fram lite visdom som tandläkaren kommer ta bort förr eller senare iaf. Så hon hade legat vaken hela natten för att bli vis. Dock hade hon ingen större användning av denna visdom i skolan idag då hon blev så trött av allt tänkande.. Så hon ville stanna hemma. Och det ville jag med redan innan, och kan hon kan jag typ..... Bra val. Meen, jag klara mig. Föreläsaren var inte den bästa så det känns lika bra att stanna hemma och läsa böckerna. Slutresultat av detta. Pigg tjej vaken när alla andra sover eller har viktiga saker för sig. Kommer även somna ikväll när alla andra ska vara coola och ungdomliga och vakna. Ska nog återgå till min gamla rutin. Har alltid funkat kommer alltid göra. All ära till att prova nya saker. Men den här slipper ni för jag har redan konstaterat att den absolut inte funkar! (Om man då inte gör som planerat och gör det man gick upp tidigt för.. men ah. Även då funkar det att springa till bussen för att bli pigg.)


Han ljuger.

Jag sa inte att han var tvungen att skriva för att få se på film. Jag ville se på film först men då skulle han vara halvdelaktig i Vem vet mest, så då passade det inte. Och jag skaffade istället en blogg som han lovat att vara delaktig i. 
Jag frågade även innan klart och tydligt - Ska vi skaffa en blogg nu då? - JA!  -Då skaffar jag väl en, men isf måste du skriva nått. - JA ! blev svaret och sen kom det mycket prat om att det var mycket prat och lite verkstad från min sida om att skaffa en blogg. Men icke. sagt och gjort fixade jag bloggen han lovat att skriva i.

/ den allsmäktige.

Då fick man bli tvingad !

ja som sakt så blev jag tvingad att skriva, och det är ju inte så jävla lätt när man inte har tänkt ut något. men, men! och jag är tydligen tvungen att skriva nångot så att jag får kolla på film. det enda jag kommer på nu så här i skrivande stund är att det ska bli kul att få träffa Julia. får se om hon är lika "normal" som min kära saraH. kom även på nu att jag ska pissa på micki aka rainbow imorgon när vi ska ut och fiska. så imorgon behöver jag förhoppningsvis inte bli tvingad till att yttra mig.                                                                                                                                                                        peace out /  chrisroFer med ett F


Smygstart.

Japp, nu har vi trots vissa motgångar som att Ida och Robin hann före oss, skapat en blogg. MEN det var vi som kom på idén först.. Dock har Christofers ålder gjort att allt händer i en lite långsammare takt.. Fast med ålder kommer även erfarenhet så hans inlägg kommer troligen vara mycket givande, tilltalande, informerande, roliga etc. Ni förstår vart jag vill komma. Ni som känner mig förstår troligen också att det jag just skrev var en sak som hade sagts med största möjliga ironi i rösten. Jag kan snarare gissa på att han kommer skriva mycket om hur bra han är. Hur snygg han är, helt enkelt det som hans liv kretsar kring. Möjligen nån liten fisk inemellanåt.
Men tar man honom med en nypa salt kan det vara mer underhållande än irriterande. Det har jag lärt mig med tiden. Jag kommer troligen också skriva om honom. Dock kommer jag avslöja saker han själv väljer att gömma undan. (Vilket antagligen kommer leda till att jag inte får skriva utan övervakning eller att bloggen läggs ned då han inte uppskattar sånt.. men jag har ju faktiskt frågat om jag får skriva vad jag vill och hur jag vill om honom.)
Kan börja med det här till den lilla smygstarten. Han är väldigt mer vuxen än man tror, eller ja, vuxen är fel ord. Beter sig gammalt. Hans favoritprogram är samma som min Mormors, Vem vet mest, ibland även vem vill bli miljonär. Fast hellre vem vet mest för då kommer det inte med någon störande reklam. Så sitter han där och svarar högt och gestikulerar. Det är väl en sak jag hade kunnat förstå om han hade rätt oftare än han hade fel. Men det har han inte. Han gillar nog bara att känna sig viktig. För ibland har han rätt men personen som ska svara fel. DET ÄR KUL!..... (Detta är då vad han gjort nu den senaste halvtimmen.. Medans jag ungdomen fick ta tag i det tekniska med att skapa bloggen. MEn är man mannen i förhållandet så är man.)
Jag personligen gillar Richard scarrys Äventyrsvärld. Skitbra!

/Sarah

RSS 2.0